Nejlepší dárky pro vodáky

Máte v rodině nebo mezi kamarády někoho, koho baví sjíždět voda? V tomto článku Vám poradíme, ze kterých Vánočních dárků bude mít zaručeně radost.

1. Voděodolný Bluetooth reproduktor

Malý voděodolný reproduktor je perfektní dárek pro vodáky, kteří milují hudbu. Ať už chcete trochu motivace do pádlování, nebo si na vodě zazpívat, bluetooth reproduktor se bude vždy hodit.

2. Sportovní batoh

Nejlepší dárky jsou praktické dárky. Proto je lehký sportovní batoh, který je navíc voděodolný, něco, co každý vodák ocení.

3. Vodácký nůž

Na řece u sebe potřebuje mít každý zapálený vodák dobrý nůž. Vodácké nože můžete pořídit jak s ostrou, tak s tupou špičkou a jsou ideální například na přeřezání lana.

4. Neoprenové ponožky

Pokud vodákovi ve svém okolí koupíte sportovní neoprenové ponožky, můžete si být jisti, že nešlápnete vedle. Tyto nepromokavé ponožky s protiskluzovou podrážkou jsou alternativou pro vodní boty.

5. Samolepky na loď

Hezké samolepky, kterými si může obdarovaný svou loď vyzdobit, jsou skvělým dárkem, který Vám nezasáhne do rozpočtu. Naším tipem jsou samolepky s logem oblíbených hudebních skupin obdarovaného. Nálepky by měly být voděodolné, aby po nalepení vydržely co nejdéle.

6. Ocenění pro vodáky

Pořádáte soutěž? Nebo jen chcete ocenit vodácký um? Tak se podívejte na vodácké trofeje.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *